Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

(Να δω πότε θα φάω καμιά μήνυση με τις μΟΥλΟΥκίες που ποστάρω...)

Έχετε την εντύπωση, ικτερομπλογκαναγνώστες, ότι τελευταία οι Ίκτεροι έχουν αδρανήσει λιγάκι, ε; Ότι δεν παράγουν νέα τραγούδια και κοιμούνται όρθιοι…
ΛΑΘΟΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΦΡΕΣΚΑ, ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ, ΠΡΟΒΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ.
Βρίσκονται μέσα σ΄ ένα DVD , το οποίο μέχρι πρότινος κρατούσε ο Ίκτερος Να Σο, μέχρι να δουν ποιο label θα τους δώσει τα πιο πολλά λεφτά για να το κυκλοφορήσει.
Έλα, όμως, που ο Να Σο είναι ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!
Δεν του έφταναν η ΦΗΜΗ και η ΔΟΞΑ που απέκτησε με τους Ίκτερους, ήθελε και ΧΡΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.
5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.Τόσα ήταν τα λεφτά που του έδωσε με τραπεζική επιταγή, χέρι με χέρι ο Σαλβαδόρ, για να αποκτήσει το παράνομο DVD με τις ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών των Ίκτερων με την ικτεροφάν Καϊλα.
(Φυσικά, μέσα στο ίδιο σιντί υπήρχαν, όπως φαντάζεστε, και σεξουαλικού περιεχομένου χάρες που έκανε η Καίλα στο Για Νι, για να την προωθήσει μέσω του συγκροτήματος.)
Πολλά γκρουπ και εγχώρια αλλά και του εξωτερικού προσέγγισαν κατά καιρούς το να Σο για να τους τα δώσει (…ενδεικτικά αναφέρω Eyetofuk, VOODOO GLOW SKULLS, Personality Crisis, Green Goblins και αμέτρητα άλλα…πού να σας λέω τώρα…) αλλά ο Στέλιος τού έδωσε τα περισσότερα λεφτά. ...Ήταν κι αυτά τα επιπλέον, τα σεξουαλικά, που ανέβασαν στα ύψη την αξία του dvd και το έκαναν περιζήτητο.

Η συναλλαγή έγινε αμέσως μετά τη συναυλία των μωρών το Σάββατο βράδυ και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ – φαίνεται ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ στημένοι, εξάλλου - οι δύο συνεργοί αντάλλαξαν τα ένο-χαχα!ρτάκια μπροστά στα μάτια μου!
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΔΑΣΗ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΙΚΤΕΡΟΥΣ
.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Ή μιλάμε ή κλάνουμε.

Σόρι, κιόλας, για τη δυσωδία της αρχής του μάη ποστ, αλλά βρήκα ότι αυτή ήταν η μοναδική φράση που αποτύπωνε ακριβώς αυτό που ήθελα να εκφράσω.
ΕΙΠΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΚΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ, διασυμπαντικής εμβέλειας, συγκρότημα που το έχουν ως πρότυπο όλα τα υπόλοιπα της ελληνικής cock σκηνής;
ΕΙΠΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΚΤΕΡΕΠΟΧΗΣ;
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Καιρός, λοιπόν να τους βουλώσουμε το στόμα. Πώς; Με αδιάψευστα τεκμήρια (τα οποία υπάρχουν στα αρχεία της ικτεταιρείας μας, μέσα σε ειδική γυάλινη προθήκη, για να τα δει και τα πιάσει και να φτιαχτεί...εεε...χμ...από κοντά όποιος θελήσει).
Και εξηγούμαι:
Σάββατο 5-1-2008, ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ, πανταχού παρόντες και τα πάντα παρακολουθούντες, βρέθηκαν στη συναυλία των Personality Crisis και Green Goblins στη Λάρισα.
Μετά το πέρας της συναυλίας, έπιασαν συζήτηση με τα μέλη των παραπάνω συγκροτημάτων (με τον τραγουδιστή των Γκόμπλινς συγκεκριμένα και τον Κάρρι των Περσονάλιτι). ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ, όχι μόνο θέλησαν να γράψουν αφιέρωση στη πλεηλίστα τους για τους Να Σο και Για Νι, αλλά εξέφρασαν και την επιθυμία να παίξουν σαπόρτ στους Ίκτερους στο μέλλον.
ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ.

ΦΩΤΟ 1 ΚΑΙ2 :
Ο ΚΑΡΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΤΕΡΟΥΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ "IKTEROI WE WANT YOU TO OUR BED NOW! HAVE FUN!" (Να Σο, ετοιμάσου για κρεβάτι) και βάζει και τη μονογραφή του WK.






ΦΩΤΟ 3 ΚΑΙ 4:
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GOBLINS ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: "KANOYME KAI SUPPORT ΣΤΟΥΣ ΙΚΤΕΡΟΥΣ. GREEN GOBLINS" (...αναρωτιέμαι πότε θα παίζουν οι Ικτεροι μετά από τόσα συγκροτήματα που θα τους κάνουν σαπορτ...χμ...καλή ιδέα...μια συναυλία Ίκτερων μόνο με τα SUPPORT των ίκτερων...καλό, ε;)

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

2008: ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΚΤΕΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ!


ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΠΕΙΡΟΙ ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ -ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ- ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΙΚΤΕΡΟΓΚΡΟΥΠ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.
Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΕ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΔΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΩΝΕΣ "ΝΑ ΣΟ, ΝΑ ΣΟ! ΓΙΑ ΝΙ, ΓΙΑ ΝΙ!" ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ.
H IKTEROFAN KAILA (τσεκάρετε το σχόλιο που της άφησαν οι ικτεροφάν στη σελίδα της) ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΚΤΕΡΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ ΓΔΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ -αν μύτη άλλο-ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΤΕΡΙΚΟ ΕΤΟΣ. ( ΤΩΡΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΙ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ)

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΚΤΕΡΟΠΑΔΩΝ, ΦΡΙΡΑΗΔΕΡ: "Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΚΤΕΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 23η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΙΚΤΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 23:59 ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΣΣΙΑΙΟΙ"
.