Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΙΚΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ 958 FM! 19.11.2008

Σε ανύποπτο χρόνο, και χωρίς προτεραία διαφήμιση, οι Ίκτεροι επανενώθηκαν. Το διαλυμένο από χρόνια ντουέτο, το πτυσσόμενο ντουέτο, που μετασχηματίζεται από ντούο σε τρίο, κουαρτέτο, ανάλογα με τις προσθήκες φίλων και πλησίων, έπαψε να είναι διαλυμένο, για λίγα λεπτά τής ώρας. Ούτε και οι ίδιοι οι Ίκτεροι πιστέψαμε ότι ξανασχηματιστήκαμε, και θα το ξεχνούσαμε αμέσως, αν δεν βρισκόταν η άγνωστη ιντερνετική Δύναμις να ποστάρει πειστήριο. Να πειστάρει ποστήριο. Παρά την ούτε μία μας πρόβα, ο Να Σο και ο Για Νυ δεν καταλάβαμε Χριστό, και εκτελέσαμε αλάνθαστα το Ενός Λεπτού Σιγή Για Τα Θύματα Της (Θεσσαλονικιώτης) Λάουντζ. Στη, δε, Αφιλότιμη, καταθέσαμε την ψυχή μας (με το νέο αυξημένο επιτόκιο, εννοείται). Πού να σας τα λέμε. Και πού να τα ακούτε. Εδώ πΧιο πάνω. Στο ίδιο αυτό πωστ.

Για τους Ίκτερους: (για νοι)

and go to the bottom of the page. it will be fun.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

shave cream


Η ζωή (μου) είναι σκατά χωρίς κρέμες για το ξύριζμα. Κρέμες για το ξύριζμα με πινέλο. Πολλές. Όσο πΧιο πολλές μπορούν να ικανοποιούν την πλεονεξία, τη μονομανία και την αρωματοδΓιαστροφή μου. Ποτέ δεν έχω αρκετές κρέμες, για να νιώσω πλήρης ως άνθρωπος. Τις κοιτάω παραταγμένες και στοιβαγμένες. Άλλες σε μπολάκια, άλλες σε σκληρή μορφή μορφή σαπουνιού. Άλλες σε σωληνάρΓιο. Μία κρέμα σε σωληνάρΓιο δεν είχα καταφέρει να βρω στην Ελλάδα, κι αυτό με πλημμύριζε δυστυχία. Ήταν ένα κρυφό αγκάθι στo γίγνεσθαί μου. Δεν το μολογούσα, αλλά μού ροκάνιζε το είναι. Τις προάλλες, σκέφτηκα ότι, αφού η λεγάμενη κρέμα ξυρίζματος είναι προελεύσεως γερμανικής, θα είχε νόημα να ενεργοποιοήσω τον φίλο, που μου γνώρισε ο συνΊκτερος Νa Chaud. Τον Κώστα Χατζηζαμάνη. Ώρες μετά την παραγγελιά, που του έκαμα με email, ο Κώστας αγόρασε την κρέμα (ευχαριστώου!), και μου έστειλε και το σχετικό πειστήρΓιο. Τη φωτό που κρεμάω εδώ.
Είναι πολύτιμο να έχεις φίλους, τελικά. Αν μη τι άλλο, σου αγοράζουν τις κρέμες που σου λείπουν. Σου γεμίζουν τα κενά τής ψυχής.


Γιάννης Ίκτερος

updater20noe08: ήρθαν. γαμούν. μοσχοβολούν. that is what creams are for. for shaving. not for eating.