Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 1980

Kill John Lennon


Update 11.12.2007:
To blog των Ίκτερων σε αποκλειστικότητα αποκαλύπτει το παιχνίδι "Kill John Lennon" που ο ίδιος Lennon δημιούργησε ένα μήνα περίπου πριν την δολοφονία του, με πρωταγωνιστή τον ίδιο όπου οι παίχτες καλούνταν να τον σκοτώσουν. Το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα αυτής της κίνησής του ήταν ο ακραίος εθισμός ενός παίχτη στο παιχνίδι και η διαστροφή του υποσυνείδητού του ο οποιός όταν συνάντησε τον Lennon στη πραγματικότητα τον δολοφόνησε. Σήμερα πολλοί ειδικοί ερευνητές σε θέματα ψυχολογίας υποστηρίζουν ότι και ο Να Σο Ίκτερος, ο οποίος πριν λίγες μέρες δημιούργησε το πολύκροτο και παρόμοιας θεματολογίας παιχνίδι "Χτυπήσε αλύπητα τον Να Σο" κινδυνεύει σοβαρά να του συμβεί το ίδιο.

4 σχόλια:

John G. Simandiras είπε...

είμαι περήφανος που παίζω μαζί σου σ' Τους Ίκτερους, συγκίτρινε, με συγκινεί η δημιουργικόητά σου. ιδΓιαιτέρως, θα σου πω και κάτι (που θα βγάλει γέλιο) για το λενονοπαίχνιδο. kill the killed, now! all of them! ακόμα και νεκρά, τα είδωλα του ροκενρόλ μάς ενοχλούν!

χα χα χα

γσ

John G. Simandiras είπε...

πληζ, κάνε κι ένα για τον χατζιδάκη. τον μακαρίτη μουσικοσυνθέτη. όχι αυτόν που θα σκοτώσει (;) την Ολυμπιακηάρα!

γσ

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Κill the killed, now!
Χαχαχα!

Ε μα, δίκιο έχεις! Μας έχουν πεθάνει πχια με αυτούς τους πεθαμένους. Ειδικά δε αν αυτοκτόνησαν ή δολοφονήθηκαν ή πέθαναν από υπερβολική χρήση ναρκωτικών τότε δεν την γλυτώνεις με τίποτα!

Για τον παιχνίδι με τον Χατζιδάκι όμως το σωστό είναι να βγάλουμε ένα με τους κολλημένους με τον Χατζιδάκι. Αν ζούσε ο άνθρωπος και ήξερε το τόοοοσο μεγάλο κόλλημα κάτι "ψαγμένων" έντεχνων ραδιοφωνικών παραγωγών αλλά και ακροατών με την μουσική του, που ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να κρύβουν την μουσική τους στασιμότητητα πίσω από το όνομά του, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα τους είχε πάρει πρώτος με τις πέτρες!

Βρε ουστ!

Πάντως έφτιαξα ένα παιχνίδι με έναν από αυτούς, -φαντάζεσαι ποιον...- αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δημοισιεύσω. Σου το στέλνω όμως με μέιλ για να εκτονώνεσαι σε στιγμές εκνευρισμού...

haxou aka joy! είπε...

Να Σο, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα από αυτήν την υπόθεση.

"ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΕΙ"-
με 1 ΕΥΡΏ το μισάωρο

(-Ναι, γεια σας, θα θελα ένα με το διευθυντή μου...
...α!α!α! κι ένα με τη γειτόνισσά μου που μου κάνει τη ζωή πατίνι...
....και με το συνάδελφο που μου τη βίδωσε...
...κάντε μου ένα και με τον εαυτό μου, γιατί τελευταία δε με χωνεύω και πολύ...)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ-ΚΙ ΕΤΣΙ. ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ.

Όσο για σένα και το παιχνίδι που δημιούργησες εις βάρος του εαυτού σου, ένα αρχαίο κινέζικο ρητό λέει΅"Τα Θε Λε Κι Ε Σε Να Ο Κω Λος Σου Για Ο Τι Πρό Κει Ται Να Πά Θεις".
Λυπάμαι.
ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!