Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

και δεύτερο τραγούδι!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΑCKΓΟΥΔΙ των Ίκτερων το προβάρουμε εντατικά σε αγρυπνίες σε απόμερη εκκλησΧιά. Τον τίτλο τον σκέφτηκε ο Σταύρος Στεργιόπουλος, εποιήσιμος σεφ τού γκρουπ. Το τραγούδι (έχει και λόγια, άλλο αν δεν ακούγονται) λέγεται Ενός Λεπτού Σιγή Για Τα Θύματα Του Λάουντζ. Είναι ένα απολύτως άηχο (επίσης: άχρωμο και άοζμο) track, το οποίο παρουσΧιάζει ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ βαθμό δυσκο(ι)λίας. Πρώτον, γιατί άντε να πετύχεις καθολική σιγή! Δεύτερον, επειδής πρέπει να τηρείται ακριβώς το χρονοδΓιάγραμμα του ενόζ λεπτού (δεν είμαστε ψιλικατζήδες, τα θέλουμε στην εντέλεια όλα!) Το κομμάτι, που θα κυκλοφορήσει σε 3.000 χρόνια από τώρα (και σε DVD), το δοκιμάζουμε και σε unplugged εκδοχή. Γκεστ -στα τύμπανα- ο Ζπάη. Χορεύει -εθελοντικά- η Δανά-η 5-0. Καλή μας εποιητοιχία!

Γιάννης Ίκτερος

UPDATE:

Μετά από απαίτηση χιλιάδων φαν των Ίκτερων παρακάτω ακολουθούν οι στίχοι του δεύτερού μας τραγουδιού Ενός Λεπτού Σιγή Για Τα Θύματα Του Λάουντζ, με σκοπό την ευκολότερη απομνημόνευσή τους.


Ενός Λεπτού Σιγή Για Τα Θύματα Του Λάουντζ






































Στίχοι: Ίκτεροι, Σταύρος Στεργιόπουλος
Μουσική: Ίκτεροι, ερτατζήδες ηχολήπτες

5 σχόλια:

John G. Simandiras είπε...

ένα! ένα-δύο, ένα!

(τίποτα, ήθελα να δω αν λειτουργεί το μικρόφωνο)

γσ

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Λειτουργεί!

Πάμε πάλι από την αρχή.

"Ενός λεπτού σιγή" γράφουμε σύντροφε!

να

haxou aka joy! είπε...

Ikteroi, να προτείνω και μια ακόμη ιδέα για το νέο σιντι;

ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ, τα οποία, ούτως ή άλλως, θεωρεί απαράδεκτα ο συνθέτης Για Νι, αλλά να διοχετεύεται στην αγορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ και συγκεκριμένα όχι μελαψών, αλλά ΚΙΤΡΙΝΩΝ, ήτοι κινέζων.

Ως τώρα πολύ δυνατά φαίνονται τα πρώτα δείγματα δουλειάς σας, παιδιά, αλλά έχω και μια μικρή ένσταση: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ. Όχι μόνο για εμάς, τους ικτεροφάνς, αλλά ακόμα και για εσάς, που θα πρέπει να τους μάθετε μπαη χαρτ, για να τους ερμηνεύσετε.

Βέβαια, εδώ φαίνεται και το επίπεδο, τόσο των μελών του συγκροτήματος, όσο και των φαν του.

ΊΚΤΕΡΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!!

(κάνω πρόβες συνέχεια το πρώτο τραγούδι, για να μπορώ να συμμετέχω με ενθουσιασμό στα λάηβ)

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Τώρα Χα Ξου μπορείς να κάνεις πρόβα και τους στίχους του δεύτερου τραγουδιού μας!

Μόλις τους ανάρτησα, απόλαυσέ τους!


Τέλεια η ιδέα για την πώληση των σιντι! Προτού σου πω αν την κοροθετούμε θα πρέπει πρώτα να την λογομαχήσω με τον έτερο Ίκτερο.

να

John G. Simandiras είπε...

Nα σο, κρίμα, ρε συ: πόσταρες τους στίχους ανορθόγραφα.

Χα ξου, ύστερα από την ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ εισήγησή σου, βρισκόμαστε σε δΓιαπραγματεύσεις με Κινέζους μικροπωλητές. Μάλιστα, λόγω τού άηχου τού 'Ενός λεπτού σιγή...', θα πουλάν άδΓεια CD, ως πρώτο σινγκλ μας. Ανάρπαστα θα γίνουν!

ΓΣ