Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Ο θεός αγαπάει τους Ίκτερους. Πραγματικά. (νέο άζμα!)


Αγαπητέ αδερφέ Για Νι,

πραγματικά η ελπίδα λέγεται χριστός. Πραγματικά. Ο ιησούς χριστός Μας αγαπάει πολύ. Το ξέρεις ότι οι Ίκτεροι με την χάρη πραγματικά και την αγάπη του θεού βρίσκονται στην κορυφή του παγκόζμιου μουσικού στερεώματος. Τι να πω αδερφέ Μου Για Νι; Ηρθε στην ζωή Μας ο θεός και πραγματικά Εμείς που κάποτε ήμασταν δύο δυστυχείς, δύο αμαρτωλοί, που ζούσαμε μέσα στην αμαρτία, που ήμασταν μπλεγμένοι σε πάθη και εξαρτήσεις, τώρα με την χάρη του θεού κοιτάζοντας από την κορυφή μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι με το πνεύμα το άγιο που έτσι απλόχερα Μας χάρισε ο θεός τώρα πραγματικά έχουμε ελπίδα. Είμαστε μακάριοι. Γκουχ, γκουχ, συγγνώμη. Ευχαριστούμε τον θεό. Τώρα έχουμε ελπίδα, δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε τον χριστό. Και αν πάμε και στα υλικά, Μας χάρισε πραγματικά από μια ωραία δουλειά στον καθένα Μας, όπως απλόχερα Μας πρόσφερε και από μια κολοσσιαία πραγματικά υπερεπιτυχημένη καριέρα, Μας έκανε ένα τεράστιο συγκρότηγμα, Μας χάρισε φήμη και δόξα, γυναίκες και ηδονές, δόξα τω θεώ, Μας έβαλε μερικά παραπάνω εκατομμυριάκα στις τσέπες μας, Μας αποκατάστησε τις αδερφές μας, τι και αν εγώ δεν έχω αδερφή αδερφέ Για Νι, Μας τις πάντρεψε και ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό κυλούσαν πραγματικά μέσα στον βούρκο τις αμαρτίας, τώρα πραγματικά γνώρισαν τον χριστό, γίναν θυγατέρες του κυρίου και πραγματικά βρήκαν τον ενάρετο δρόμο. Πραγματικά βρήκαν την πραγματική, την αληθινή αγάπη. Η ζωή με τον χριστό είναι χαρούμενη και ευλογημένη. Ευχαριστούμε το θεό που οι Ίκτεροι είναι νούμερο ένα. Ευχαριστούμε το θεό που οι Ίκτεροι με το πνεύμα το άγιο κατασπάραξαν τον ανταγωνισμό τους. Ευχαριστούμε το θεό που Μας τα χάρισε όλα αυτά. Και όλα αυτά δωρεάν έτσι; Αμήν αδερφέ μου. Δόξα τω θεώ. Πραγματικά.


ΠαραΚΑκάτω δωρίζουμε (στην ανθρωπωπότητα) το τραγούδι μας, με τίτλο 'Πειραγματικά' (στίχοι: σωζμένος από τον χριστό, ηχογράφηση/"μουσική": Να Σο). Ο Να Σο καρπω(πώωω)νεται το full credit, καθώς έδωσε και τον τίτλο: 'Πραγματικά'. Εγώ -για σπάσιμο- το μετέτρεπσα σε 'Πειραγματικά'.


'Πειραγματικά' / Ίκτεροι (σωζμένου κλπ / Να Σου) (αρχείο ήχου --κλικάρεις και το ακούς, πραγματικά η τεχνολογία έκανε το θαύμα της.)



Update:
Επειδή το σχόλιο της Δανάης μέσα σε δυο σειρές τα λέει ΟΛΑ, και ο,τιδήποτε παραπάνω από αυτό θα είναι μόνο φλυαρία, παίρνω την απόφαση και κλείνω τα σχόλια του συγκεκριμένου post
. - Να Σο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω να πω ότι ΑΝ, λέω ΑΝ υπάρχει θεός, πρέπει να είναι μεγάλος καρΓιόλης.