Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

2008: ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΚΤΕΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ!


ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΠΕΙΡΟΙ ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ -ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ- ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΙΚΤΕΡΟΓΚΡΟΥΠ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.
Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΕ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΔΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΩΝΕΣ "ΝΑ ΣΟ, ΝΑ ΣΟ! ΓΙΑ ΝΙ, ΓΙΑ ΝΙ!" ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ.
H IKTEROFAN KAILA (τσεκάρετε το σχόλιο που της άφησαν οι ικτεροφάν στη σελίδα της) ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΚΤΕΡΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΤΕΡΟΦΑΝΣ ΓΔΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ -αν μύτη άλλο-ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΤΕΡΙΚΟ ΕΤΟΣ. ( ΤΩΡΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΙ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ)

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΚΤΕΡΟΠΑΔΩΝ, ΦΡΙΡΑΗΔΕΡ: "Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΚΤΕΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 23η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΙΚΤΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 23:59 ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΣΣΙΑΙΟΙ"
.

16 σχόλια:

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Σήμερα, 3 μέρες μετά το συμβάν της Ικτερίωσης στη γέφυρα, παρέμεναν ακόμη εκεί γύρω στις 558 θαυμάστριες του γκρουπ, οι οποίες με θερμοκρασία -2 βαθμών Κελσίου, φοράνες μόνο μια κίτρινη μάσκα,ένα κίτρινο σκουφάκι και κίτρινες κάλτσες. Χορεύουν διαρκώς τα χιτσ των Ίκτερων και πίνουν Τεκίλα (κανείς δεν ξέρει γιατί). Χθες μαθεύτηκε ότι ο Νά-Σο έστειλε ένα περίεργο SMS σε μία κοπέλα (από Χαβάη ερχόμενη η κακομοίρα) και της έγραφε να περιμένει εκεί, στη γέφυρα, για ένα τρομερό encore του γκρουπ! Να επαναλάβω ότι τα σωστικά συνεργεία της Κοζάνης, με τη βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου, περισυνέλεξαν από το νερό διάφορα ιερά αντικείμενα, όπως εσώρουχα, condoms, περούκες, σκουριασμένα CDs των Ίκτερων, πλαστικοποιημένες φωτογραφίες, σεσουάρ, κ.λ.π. τα οποία ήδη εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση δίπλα στην καντίνα (πάνω στη γέφυρα) και όποιος αγοράσει ένα αντικείμενο παίρνει δώρο και ένα λουκάνικο (σκέτο). Σήμερα το πρωί αναρτήθηκε ένα πανώ που έγραφε "ελάτε να πιάσουμε το σταυρό" και φυσικά παρακινούσε τον κόσμο να βουτήξει την Κυριακή των Φώτων στη λίμνη, στην πατροπαράδοτη τελετή. We will see...

John G. Simandiras είπε...

ύστερα από το παρόν ποστ, αλλά και το σχόλιο του (σιμ)αιών, έχω γίνει ακόμη πΧιο μεγάλος φαν των φαν μας. οι ίκτεροι είναι το μόνο γκρουπ στην τρισχιλιετή ιστορία τού ροκενρόλ, που εμπιστέβεται τους φαν του να επινοήσουν και να ηχογραφήσουν τα τραγούδΓια του συγκροτήΓματος.

από την ιερή γέφυρα,

για νι.

haxou aka joy! είπε...

ΝΑΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ!
MA TON DEUS!
Το λουκάνικο το παίρνει δώρο σκέτο.

Ανώνυμος είπε...

Akoma ki i KAILA (vlepe sto myspace profile ths) loukaniko sketo apo ta Servia trwei!!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω εξαντληθεί εντελώς και τώρα αναρώνω από τις 24 εμφανίσεις μας στα ισάριθμα πάρτυ των απανταχού ανα την υφήλιο Ικτεροφάνς.

Σε καθένα από τα αυτά εμφανιζόμασταν για ένα και μόνο λεπτό της ώρας, στις 23:59 ακριβώς, και αμέσως μετά ανεβαίναμε στο ικτερικό τζετ για να προλάβουμε να εμφανιστούμε μετά από μία ώρα στο επόμενο ικτεροφάν πάρτυ που γινόταν στην επόμενη ζώνη ώρας.

Έχω πάθει τζετ λανγκ.

Υ.Γ.: Αυτοί οι φαν στα Σέρβια ήταν οι πιο αμείλικτοι. Μέχρι και το σώβρακο μου πήρανε.

John G. Simandiras είπε...

χα ξου, έκλεισε: γράφεις στίχους για το επόμενο αποτύχημά μας.

να σο, παίζαμε για 54δευτερόλ. όσο δΓιαρκεί η 'αγανάχτηση' --ξέχασες, μπράδερ;

για νι

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Τα έξι δευτερόλεπτα κάναμε φου φου και χτυπούσαμε για να τσεκάρουμε τα μικρόφωνα. Οι Ίκτεροι το ξέρεις κι εσύ καλά, είμαστε απόλυτα συγκεντρωτικοί τύποι. Τα πάντα πρέπει να περνούν από την τελική έλεγχό μας.

John G. Simandiras είπε...

τι κατάλαβες που τα μαρτύρησες όλα, να σο; τώρα, δεν θα έρθει κανείς στα λάηβ μας. πάει, πέταξε το πουλάκι τής έκπληκσης... καρφάρα, μη χάσεις!

για νι

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Α, έτσι ε; Μου τη λες;
Τότε και εγώ θα σε καρφώσω κι άλλο. Θα πω για να το μάθουν όλοι ότι ακόμη δεν έχεις καταφέρει να μάθεις τους στίχους της "Αγανάχτησης" απ' έξω κι πως πάντα τους έχεις γραμμένους στο χέρι για να τους θυμάσαι.

John G. Simandiras είπε...

αυτό είναι αληθές. τη μία και μόνη φορά, που προσπάθησα να τραγουδήσω χωρίς σκονάκι και αναλόγιο, τα σκάτωσα και τραγουδούσα άλλ' αντ' άλλων. αυτά συμβαίνουν όμως παντού, όπου γράφονται τόσο δύσκολοι στην απομνημόνευση στίχοι.

για νι

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Έτσι εξηγείται το ότι όλοι οι Ικτεροφανς στη γέφυρα έγραφαν τους στίχους από την Αγανάχτηση στο δεξί τους χέρι και το έδειχναν κουνόντας το στον Για-Νι κάνοντας το γνωστό συμβολισμό με το όρθιο δάκτυλο... Και γω που νόμιζα ότι του έλεγαν κάτι άλλο... Πάντως είστε το πιο οργανωμένο και αγαπημένο μουσικό ζευγάρι έβερ.!

haxou aka joy! είπε...

Dean & Britta?
Danny & Dusty?
Matthew Sweet & Susanna Hoffs?

πιιιιιφφφφ! Σιγά τα ντουέτα!
Τρίχες!
Όλοι τρώνε τη σκόνη των

"Na So & Gia Ni"

ΣΥΜΠΝΟΙΑ. ΑΓΑΠΗ. ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΔΕΣΙΜΟ.
ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

Ντη είπε...

..Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το πάρτυ!Πάντα τέτχοια!

haxou aka joy! είπε...

Μωρέ, καλά κατάλαβα εγώ ότι η Ντι ήταν αυτή που έκανε μπαντζιτζάμπιγκ από τη γέφυρα!...

(...δεν πιστεύω το δικό σου λουκάνικο να είχε κέτσαπ-μουστάρδα!)

Ανώνυμος είπε...

φτου!πώς την έχασα τέτοια φάση.
αν μου επιτρέπετε μία πρόταση: το επόμενο ικτεροπάρτυ να γίνει κάτω από γέφυρα εκείνου του ποταμού της ΦλώριΔας,του Σακουλέβα.
στο κάτω-κάτω,ΦλωριΔιώτες είστε.

haxou aka joy! είπε...

Αντιγόνη μου,
από τη Florida είναι μόνο ο Για Νι.
Οι ικτεροφάνς είναι οι περισσότεροι εξωγήινοι. Και δυο-τρεις από την Κίνα.

Η πρότασή σου, ωστόσο, είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.
Άρα είσαι εξωγήινη.
Άρα είσαι κι εσύ ικτεροφάν.

Δεν πειράζει που έχασες το πρωτοχρονιάτικο ικτερεγιόν. Για να σε παρηγορήσουμε, κερνάμε στην επόμενη συναυλία λουκάνικο. Σκέτο.
(...μα, τι κόλλημα, έχω φάει μ΄αυτό το λουκάνικο!...)