Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

(Να δω πότε θα φάω καμιά μήνυση με τις μΟΥλΟΥκίες που ποστάρω...)

Έχετε την εντύπωση, ικτερομπλογκαναγνώστες, ότι τελευταία οι Ίκτεροι έχουν αδρανήσει λιγάκι, ε; Ότι δεν παράγουν νέα τραγούδια και κοιμούνται όρθιοι…
ΛΑΘΟΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΦΡΕΣΚΑ, ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ, ΠΡΟΒΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ.
Βρίσκονται μέσα σ΄ ένα DVD , το οποίο μέχρι πρότινος κρατούσε ο Ίκτερος Να Σο, μέχρι να δουν ποιο label θα τους δώσει τα πιο πολλά λεφτά για να το κυκλοφορήσει.
Έλα, όμως, που ο Να Σο είναι ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!
Δεν του έφταναν η ΦΗΜΗ και η ΔΟΞΑ που απέκτησε με τους Ίκτερους, ήθελε και ΧΡΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.
5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.Τόσα ήταν τα λεφτά που του έδωσε με τραπεζική επιταγή, χέρι με χέρι ο Σαλβαδόρ, για να αποκτήσει το παράνομο DVD με τις ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών των Ίκτερων με την ικτεροφάν Καϊλα.
(Φυσικά, μέσα στο ίδιο σιντί υπήρχαν, όπως φαντάζεστε, και σεξουαλικού περιεχομένου χάρες που έκανε η Καίλα στο Για Νι, για να την προωθήσει μέσω του συγκροτήματος.)
Πολλά γκρουπ και εγχώρια αλλά και του εξωτερικού προσέγγισαν κατά καιρούς το να Σο για να τους τα δώσει (…ενδεικτικά αναφέρω Eyetofuk, VOODOO GLOW SKULLS, Personality Crisis, Green Goblins και αμέτρητα άλλα…πού να σας λέω τώρα…) αλλά ο Στέλιος τού έδωσε τα περισσότερα λεφτά. ...Ήταν κι αυτά τα επιπλέον, τα σεξουαλικά, που ανέβασαν στα ύψη την αξία του dvd και το έκαναν περιζήτητο.

Η συναλλαγή έγινε αμέσως μετά τη συναυλία των μωρών το Σάββατο βράδυ και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ – φαίνεται ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ στημένοι, εξάλλου - οι δύο συνεργοί αντάλλαξαν τα ένο-χαχα!ρτάκια μπροστά στα μάτια μου!
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΔΑΣΗ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΙΚΤΕΡΟΥΣ
.

13 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Λοιπόν, αν και όχι ικτεροφάν, δηλώνω υπευθύνως ως αυτόπτης μάρτΗς, ότι η Χα παπαράτσι Ξου λέει αλήθΧεια και μόνο αλήθΧεια! Ήμαν κι εγώ εκεί.

Τι, μόνο ου Θέμηδες διακινούν τόσα λεφτά νομίζατε?

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Και εγώ, αν και πρόσφατα αυτοπαραιτηθείς ικτεροφάν δηλώνω επίσης ότι ήμουν μπροστά και η Χα λέει αλήθΧεια! Και μάλιστα ίσως να πήρε κι αυτή ένα DVD... κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου...

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα ο Για Νι από την εκπομπή του τα Δγιαμάτγια να με χαρακτηρίζει ως τυχοδιώκτη και αλητάκι της μουσικής σκηνής και να με κατηγορεί ότι τον πίεζα να πουλήσουμε το trademark των Ίκτερων σε γνωστό συγκρότηγμα...

Ντη είπε...

Τα πήρες Να Σο και μιλάς και από πάνω?
Κανείς όμως δε γλιτώνει από την αθεοόφοβη κάμερα της Χα Ξου..
Σήμερα βρήκατε να την δημσιεύσετε,που είναι τα birthday των ικεροφανς και έβγαλα το παρεάκι μου να το κεράσω ασούμε?Πού να τους πώ για το παρανομο σιντί..θα με κράξουν!!!Ο Για Νι το ξέρει?Αυτό είναι τίμιο παιδί και δε μπλέκει με τέτχοια!Βάζω το χέρι μου στη..(καλέ καίει) αουτσ!

haxou aka joy! είπε...

LEIGH CHERI και FREERIDER,
σας περιμένω ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο που θα με σύρουν μετά από αυτές τις μουλουκίες που ποστάρω.
ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Να σο, ελπίζω ακόμη ότι κάτι θα κάνεις για να ΕΠΑΝΟΡΘΏΣΕΙΣ. (Ίσως να αρνηθείς τα πάντα όπως ο Θέμος; Πιάνει αυτό στην Ελλαδίτσα.)

Ντι, κι ο Μάκης αθώος λέει ότι είναι, ότι δεν ήξερε τίποτα για το συνεργάτη του. Εμείς ΜΑΣΑΜΕ όμως; (...το μόνο που μασάμε εμείς οι Ίκτεροφανς είναι τα μέλη του συγκροτήματος).
Κέρνα και μια γύρα λουκάνικα το παρεάκι σου κι από μένα!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Χα-ξου, καλείστε να παραστείτε στα δικαστήρΓια στις 31 Φεβρουαρίου 2008, μετά από μήνυση για συκοφανΑτική διαφήμιση που κατατέθηκε κατά αγνώστων, που ως γνωστόν είστε εσείς, από τους κκ Χριστοσανεστιάδη και Εικοσιεννιαφυλλόπουλο. Σε περίπτωση μη προσέλευσής σας θα δΓιαταχτεί η βίαιη προσαρμογή σας.

Τελεία και π(κ)αύλα.

Leigh-Cheri είπε...

Χα Ξου, μη μασας τίποτα! Άσε τη Δανάη να λέει. Στις 31 φεβρουαρίου θα πάρω τον FREERIDER και θα τρέξω να σε συντρέξω. Κι αν δεν δεχτεί θα τον δαμάσωΧΧΧ! και θα τον κάνω HOMERIDER.
Αλλά μην ξεχαστείς και κινήσουμε υποψίες ότι τους αποφεύγουμε και τέτΧοια: Στις 31 Φεβρουαρίου ΑΚΡΙΒΩΣ!

haxou aka joy! είπε...

Leigh Cheri, με εσένα να τρέχεις ποδαράτη και το Φριράηδερ ποδαλατάτο, ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΤΙΠΟΤΑ! (...εκτός από Ίκτερους)
Ο Τσοβόλα-δωσταόλα δέχτηκε να με υπερασπιστεί.
Μόνο που θέλω η κατήγορος Δανάη να ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ότι θα είναι ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΗ η προσαγωγή μου.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς δεν επρόκειτο για προσαγωγή, αλλά για προσαρμογή.
Όσο για τη βιαιότητα, ειδικά η 31η Φεβρουαρίου θα είναι τόσο βία-στική που δε θα προλάβεις ούτε χαμπάρι να την πάρεις.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Παιδιά, δεν γίνεται να το κάνουμε 30 Φεβρουαρίου γιατί στις 31 έχω οδοντίατρο;

Ντη είπε...

χα χα..αμάν ρε Χα Ξου..γελάω πάλι με το κόλλημά σου με τα λουκάνικα..τρομερό,ακους εκεί να κεράσω λουκάνικα....χα χα

haxou aka joy! είπε...

Δανάη, τόσο απροσάρμοστη που είμαι, έχεις δίκιο, μόνο βίαια μπορείς να με προσαρμόσεις.
Να Σο, με 5,5 εκατομμύρια και ένα λεπτό σού προτείνω να κάνεις όλα τα δόντια σου χρυσά στον οδοντίατρο. Θα είναι εντυπωσιακά, ατιμούληηηηηηηη...
Ντι, θα μου φέρνεις, όμως, λουκάνικα στην ψειρού;

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Ετοίμασα ήδη τον Λόγο μου για την 31η Φεβρουαρίου. Και Νά-Σο εντάξει. Προσέλαβα τον οδοντίατρό σου ως δικηγόρο μου και ακύρωσα το ραντεβού σου, μη φοβάσαι λοιπόν. Φαντάσου δια στόματος στήριξη που υπάρξει. Φυσικά θα πω όσα είδα κι ας θεωρηθώ ψευδομάρτυρας (Με βάση το γνωστό που κυκλοφορεί: Κροίσος με 5 γράμματα; Απάντηση: ΘΕΜΟΣ ή και ΜΑΚΗΣ ή και ΝΑΣΟΣ ή και ΓΙΑΝΙ. Και φυσικά θα έρθω με ποδήλατο και κράνος για παν ενδεχόμενο βιαιοπραγιών, καθότι με κυνηγάνε και οι Ικτεροφανς που τους κρέμασα και δεν πήγα σε μια Γ.Συνέλευση προχθές. Το ξέρατε ότι όταν έπαιζαν οι CRISES υπήρχε Γ.Σ. των Ικτεροφανς στο ΚΑΨΗΣ; Τι να έκανα; Να πήγαινα;