Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

ikteri are having fans

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΙΚΤΕΡΟΙ δεν έχουν αξΧιωθεί (ακόμη) να στήσουν myspaceϊκή παρουσία, οι οπαδοί τους το έχουν κιόλass πράκσει: www.myspace.com/ikterofan.Επιπλέον, χάρη στη Μαρία Βασιλειάδου (95,8FM 22:00 με 23:00 πλην Σ/Κ), η Αγανάχτηση σκόραρε την πρώτη της, εκτός δΓιαμαντΓιών, μετάδοση.

Spread the word. Save the planet.

Για Νι-Να Σο

3 σχόλια:

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Και φήμες δια-λαλούν ότι θα υπάρξει συγκέντρωση-προσευχή των Ικτεροφαν-των την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να υποδεχτούμε όλοι μαζί με ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ την νέα ανατολή του κίτρινου ήλιου. Η τοποθεσία είναι μάλλον κάτω από τη μεγάλη γέφυρα των Σερβίων (νομός Κοζάνης), περίπου στην 23η κολώνα αριστερά όπως τη βλέπεις από τη Νεράιδα (για τους γνωρίζοντες). Μάλιστα λένε ότι θα υπάρχει μπαλαντέζα με ρεύμα από την καντίνα πριν τη γέφυρα και θα γίνει παγκόσμια πρώτη προβολή του νέου videoclip των Ίκτερων, στις 23.58 της 31ης Δεκεμβρίου. Για νεότερα τις επόμενες μέρες ή νύχτες...

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Μ
ο
υ

έ
χ
ο
υ
ν

σ
η
κ
ω
θ
ε
ί

ό
ρ
θ
ι
α

τ
α

γ
ρ
ά
μ
μ
α
τ
α

α
π
ό

τ
η
ν

σ
υ
γ
κ
ί
ν
η
σ
η
!

haxou aka joy! είπε...

Είναι χαρακτηριστικό ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ να έχουν ιστοσελίδες που τις διαχειρίζονται οι φαν τους.

Αυτό τα λέει όλα.

(Σι Μο, πολύ μ΄εντυπωσίασε η περιγραφή της τελετής. Θα φροντίσω να είμαι εκεί. Όπως επίσης, μου έκαναν εντύπωση και τα σηκωμένα γράμματα του Να Σο. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια. Να φανταστείτε ότι τώρα έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα και τα κοιτώ.)