Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΥΚ!ΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΜΦ!

Ήταν -όπως κάθε πρότζεκτ για τους Ίκτερους- μια απαιτητική δουλειά. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω πρωτοποριακά υγρά για την εμφάνιση των φωτογραφιών (η αλήθεια είναι ότι τα έκλεψα από μια λεκάνη από το σπίτι του Για Νι) και ο θάλαμος έπρεπε να είναι σκοτεινότερος από τους συνηθισμένους (σε σημείο που δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου, κι αυτό, πιστέψτε με, εκτός από φοβερό πρόβλημα, είναι και μεγάλη ντροπή, γιατί τι κάνεις π. χ. όταν έχεις συνάχι ή όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη φράση "αν μύτη άλλο";).

Επίσης, οφείλω να ομολογήσω ότι -παρ όλες τις προσπάθειές μου- τα πρόσωπα των δύο Ίκτερων εμφανίζονταν πάντοτε με το ίδιο χρώμα, το κιτρινωπό, όσο κι αν εγώ άλλαζα τους φωτισμούς με πολύ κόπο κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Για τόσο πωρωμένους Ίκτερους μιλάμε.

Όπως και να χει, αυτές οι πόζες από τη φιέστα της 2ας Δεκεμβρίου του 2268 θα μείνουν ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ της έκτης δημοτικού.
Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ο πρωθυπουργός ορκίζεται ενώπιον της θρησκευτικής ηγεσίας αλλά και ενώπιον των μελών του συγκροτήματος ότι "...θα υπερασπιστεί και με την ίδια του τη ζωή ακόμα..." τα ανεκτίμητα μουσικά έργα των Ίκτερων.

Η κυρία Μαριάνκα Βαρδινο- Για Νι πρότεινε στους Ίκτερους να τους δανείσει το μέηκ απ της, αλλά ο Να Σο ευγενέστατα της απάντησε ότι το όλο λουκ των μελών του συγκροτήματος είναι ΕΞΕΠΙΤΟΥΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟ, καθώς ο Λένον λέγεται ότι κι αυτός βαφόταν κίτρινος μετά από εντολή της Γιο Κο. [Μου πάει η κουστουμιά τελικά!/Σχόλιο Να Σο]

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να κλείσει μια τόσο πετυχυμένη εκδήλωση; Εδώ ο πλανητόρχις παίζει κιθάρα, ενώ οι Ίκτεροι τραγουδούν τις κολοσσιαίες αποτυχίες τους...
(Κείμενο και πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης στο ΜΜΦ: Χα Ξου)

6 σχόλια:

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Καλά, στην πρώτη φωτό είναι απαράδεκτο για επαγγελματία φωτογράφο να φαίνεται το φλασάρισμα στον απέναντι καθρέφτη! Οι Ίκτεροι φυσικά διασώζουν την όλη κατάσταση με την αγέρωχη κιτρινωπή στάση τους... Στη δεύτερη φωτό πάλι πως είναι έτσι τυλιγμένη σαν δωράκι η Μαριάνκα; Είναι ενδυμασία εποχής αυτή; Ούτε λίγο styling πριν την στιγμή της φωτογράφισης;
Μόλις είδα την τρίτη, τέλος, βγήκε μέσα μου αυθόρμητα και σαν χείμαρρος η λέξη ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ και άρχισα να σιγοψυθιρίζω τη γνωστή επιτυχία των Ίκτερων...
Ο George αλήθεια ξέρει κιθάρα;;;;

Zpi είπε...

Αυτό είναι ντοκουμέντο!
Εγραψες ιστορία δημοτικού Χα
:)

haxou aka joy! είπε...

Συμεών, στην πρώτη φωτό δεν είναι φλασάρισμα αυτό που φαίνεται, αλλά το άγιο πνεύμα που είναι πανταχού παρόν.
Στη δεύτερη φώτο η Μαριάνκα είναι ντυμένη γκέϊσα, για να τιμήσει το συγκρότημα.
Στην τρίτη φώτο είδαμε και πάθαμε να μεταπείσουμε το Τζόρτζ να μην παραιτηθεί από πλανητόρχις. Ήθελε ναι-και-καλά να ακολουθήσει τους Ίκτερους στη διαγαλαξιακή τουρνέ τους.
Ζpi, ήδη συζητώ με τους υπεύθυνους συγγραφής των σχολικών βιβλίων σχετικά με το αν θα μπει κι εξώφυλλο στο βιβλίο ιστορίας κάποια από αυτές τις φωτογραφίες.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Να σημειώσουμε (ή μήπως ναούμε;) ότι στα υπέροχα ενσταντανέ της φωτογράφου μας δεν πρωταγωνιστούν Οι Ίκτεροι αυτοί καθεαυτοί αλλά η ένατη γενιά των κλώνων τους. Ως γνωστών το συγκρότημα των Ίκτερων με την μέθοδο της κλωνοποίησης κατάφερε να ζήσει για πάντα.
Αρχικά για να το καταφέρουμε αυτό σκεφτόμασταν να ακολουθήσουμε την τακτική άλλων υπεραιωνόβιων συγκροτηγμάτων, ήτοι μοντέλο ντιπ περλπ, να ανανεώνουμε δηλαδήςςς εις το διηνεκές το συγκρότημα με νέα μέλη και όταν εμείς με το καλό θα αποδημούσαμε στο επέκεινα, αρχηγός του συγκροτήματος θα ήταν αυτός που κάθε φορά είχε τα περισσότερα χρονάκια στην σύνθεση των Ίκτερων.

Το μοντέλο ντιπ περπλ δούλεψε καλά όμως μετά από κάποια χρόνια ξεπεράστηκε από την μέθοδο της κλωνοποίησης την οποία και τελικά αποφασίσαμε να ακολουθήσαμε.

Το μόνο σίγουρο όμως που μπορεί να λεχτεί άμα την ανάγνωση αυτού του ποστ είναι ότι και ο συγκεκριμένος κλώνος της Χα Ξου είναι ένας ακόμη επάξιος συνεχιστής της μεγάλης φωτογραφικής στόφας της πρωτότυπης Χα Ξου!
Κλώνε της Χα Ξου έσκισες!

Για Νι αλήθχεια στο live 8 πότε θα παίξουμε;

John G. Simandiras είπε...

στο live 8X8, θα παίκσουν τα δισέγγονά μας. θα το δΓιοργανώσουν τα δισέγγονα του μπομπ γκέλντοχ. το χάσαμε τελείως... πάει.

Ντη είπε...

χα χα!Πώς να μη γελάσω.Σόρυ που δε κρατάω το προσχήματα...
Α ρε Για ννι,σε κάθε περίσταση μας δείχνεις και την γλώσσα σου..σωστόος